Roquefort papillon-

3,70 €
S DPH

Papillon je rodinný podnik s tradíciou už od roku 1906. Je špecializovaný na výrobu svojho najslávnejšieho syra Roquefort. Pri výrobe sa používa bakteriálny kmeň Penicillium roquefortii. Roquefort papillon sa vyrába z ovčieho pasterizovaného mlieka. Je chránený názvom Appellation d´Origina, čo znamená, že všetky syry používajúce tento názov musia nasledovať proces výroby, ktorý sa prísne riadi tradíciou a vysokými štandardmi kvality. Kvalita syra sa hodnotí na základe žíl v paste, textúry syra a charakteristík jeho modrej formy. Roquefort dozrieva 19 dní v horských jaskyniach Combalou a následne sa premiestni do pivníc spoločnosti Papillon kde dozrieva daľších 5 mesiacov.  

Hmotnosť syra
Množstvo

Tento produkt bol naposledy pridaný do košíka: 2021-09-02

Tabuľka dát

Vlastnosti
s laktózou
Krajina pôvodu
Francúzsko
Typ syra
ovčí

Špecifické referencie