Parmigiano Reggiano DOP

4,10 €
S DPH

Parmezán je 24-mesačný kravský talianský syr a vyrába sa v oblasti Emilia-Romagna. Syry sa formujú do zavalitých bochníkov v tvare bubna, pripomínajúceho malé pivové sudy. Kôra je lesklá, zlatohnedej farby a veľkým písmom je na ňom vyrytý názov syra. Syr má hútnu a šťavnatú chuť so slaným nábojom, ktorá doznieva v ústach veľmi dlho. Štruktúra parmezánu je bohatá na kryštály kazeínu. Parmezán sa vyrába výhradne z pasterizovaného mlieka a iba v období medzi 1.aprílom a 11.novembrom. Na začiatku výrobného procesu sa zmieša mlieko z predchádzajúceho večera s čiastočne odtučneným raňajším mliekom. Ponúkame na predaj balenia 250gr, 500gr, 750gr a 1kg. Syry odosielame vo vákuovom balení s minimálnou dĺžkou záruky 1 mesiac. Pre viac informácií o syroch nás môžete kontaktovať na frank@knip.sk .

Hmotnosť syra
Množstvo

Tento produkt bol naposledy pridaný do košíka: 2021-05-29

Tabuľka dát

Vlastnosti
bezlaktózový
Krajina pôvodu
Taliansko
Typ syra
kravský
Obsah tuku
47%

Špecifické referencie