Appenzeller Spicy
4,20 €
S DPH
Appenzeller spicy zreje najmenej štyri až päť mesiacov a patrí medzi vynikajúce švajčiarske syrové špeciality. Nikde inde na svete nie je remeslo výroby syra tak dobre stráženým tajomstvom ako v regióne Appenzell. Prvýkrát sa spomína výroba tohto syra v dokumentoch spred viac ako 700 rokov. Na výrobu sa používa čerstvé surové kravské mlieko. Každý syr je ošetrený zmesou vína, korenia a bylinkového nálevu, ktorého receptúra zostáva dobre stráženým tajomstvom. Appenzeller Spicy Vám zanechá v ústach výraznu pikantnú chuť. Ponúkame na predaj balenia 100gr, 250gr, 500gr, 750gr a 1kg. Syry odosielame vo vákuovom balení s minimálnou dĺžkou záruky 1 mesiac.Pre viac informácií o syroch môžete kontaktovať frank@knip.sk
Tabuľka dát
- Vlastnosti
- s laktózou
- Krajina pôvodu
- Švajčiarsko
- Typ syra
- kravský
- Obsah tuku
- 48%