Pecorino Moliterno
4,50 €
S DPH
Pecorino Moliterno je taliansky cestovinový syr vyrábaný z ovčieho mlieka. Pecorino sa vyrába ako tvrdý syr a počas procesu vytvrdzovania sa na jeho povrch vtiera olivový olej, čím sa vytvára kôra, ktorá zabraňuje strate vlhkosti. Tento sardínsky syr zreje 5-8 mesiacov a jeho využitie je všestranné. Najčastejšie je používaný v teplej kuchyni, ale môžete ho využiť aj na syrovú misu alebo do toastov. Ponúkame na predaj balenia 100gr, 250gr, 500gr, 750gr a 1kg. Syry odosielame vo vákuovom balení s minimálnou dĺžkou záruky 1 mesiac. Pre viac informácií o syroch môžete kontaktovať frank@knip.sk
Tabuľka dát
- Vlastnosti
- bezlaktózový
- Krajina pôvodu
- Sardínia
- Typ syra
- ovčí
- Obsah tuku
- 48%